Praktisk info

HER PÅ SIDEN KAN DU FINDE INFORMATIONER OM:

HALTIDER

FÆLLESTRÆNING/SELVTRÆNING

PRØVETIME

UDENDØRSBANEN I KEDELHALLEN


Skydebane: Kedelhallens Store Sal - foreningens officielle haltider i Store Sal er:

Onsdag kl. 15.30-18:00

Fredag kl. 15.30-19:00

Lørdag kl. 9.15-15.30


Fællestræning Ungdom - Onsdag

Onsdag kl. 15.30 - 18.00

Hvor: Kedelhallens Store Sal


Fællestræning Voksen - Fredag

Fredag kl. 15.30 - 18.00

Hvor: Kedelhallens Store Sal


Fællestræning Voksen - Lørdag

Lørdag. Hold 1. Morgenhold kl. 9.15-11.30 

Lørdag. Hold 2. Eftermiddagshold kl. 11.30-14.00 


Vi har træningstid Store Sal i tidsrummet fra kl. 09.00-15.30. Har du eget bueudstyr, kan du selvtræne fra kl. 09.00-15.30. Læs mere under selvtræning.


PRØVETIME

Vi tilbyder en gratis intro/prøvetime ca. 1. gang om måneden. Dato og tidspunkt kan variere, men som udgangspunkt er det om lørdagen kl. 14.00. 

Ønsker du en prøvetime, skal du aftale det på forhånd. 

Skriv kort om dig selv, alder og om din interesse for bueskydning. Vi vender tilbage med invitation til intro/prøveskydning.


SELVTRÆNING

Som A-medlem, og når du har dit eget udstyr, kan du selvtræne i alle de bevilgede haltider i Store Sal (onsdag, fredag og lørdag) samt skyde på udendørsbanen året rundt (unge under 17 kun iflg. m/voksen). Som B-medlem (for medlemmer med midlertidig pause) kan du skyde på udendørsbanen året rundt i Kedelhallens åbningstid, undtaget når fællestræningen foregår udendørs (unge under 17 år kun iflg. m/voksen). Selvtræner du inde i hallen, når andre har fællestræning, skal du selv sørge for at hente og returnere din skive. Inde i salen skal skiven placeres længst væk fra de skytter, der har fællestræning. 


UDENDØRSBANEN I KEDELHALLEN

Foreningens udendørsbane bag Kedelhallen er almindeligvis åben for selvtræning for alle medlemmer med eget udstyr på hverdage og i weekender året rundt (unge under 17 år må kun selvtræne iflg. med en voksen) Vær opmærksom på, at der IKKE kan selvtrænes i de tidsrum, hvor fællestræningen er flyttet ud på udendørsbanen f.eks. ved aflysninger i Store Sal.

Pile monteret med skærende spidser eller spidstyper, der ødelægger skiverne, må heller ikke anvendes!