Frederiksberg Bueskydning 

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide

VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERGBUESKYDNING

Frederiksberg Bueskydning tilbyder bueskydning i en form, hvor du stimuleres til at gå på opdagelse i de mange og spændende muligheder, som bueskydning giver. Bueskydning er for alle uanset erfaring med bue, køn, alder (dog fra 12 år) og fysisk styrke. I Frederiksberg Bueskydning lægger vi vægt på at bruge bue og pil som et redskab til at finde og udvikle dine indre styrker og træne mental ro og balance.

 

Uanset om du ønsker at dyrke bueskydning som motion, som mental træning, nørde med tekniske detaljer og/eller søger spænding og udfordringer i konkurrencer, er du velkommen i klubben. Vi er en klub for alle, der vil have en bue i hånden.

 

Vores overordnede mål er at skabe glade og dygtige bueskytter. Hos os er de menneskelige værdier derfor i centrum, og samarbejde mellem vores bueskytter indgår som en naturlig del af træningen, fordi vi ønsker at udvikle et positiv og stærkt fællesskab med bueskydning som omdrejningspunkt. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Frederiksberg Bueskydnings faciliteter i Kedelhallen.