Prøveskydning

Prøveskydning

Vi tilbyder gratis prøveskydning af én times varighed for børn og unge (12 – 17 år) og voksne (fra 18 år), der ønsker at prøve kræfter med bueskydning og blive introduceret til klubben. Det er medlemmer af bestyrelsen, der står for prøveskydningen. 

Prøveskydning for børn og unge kan arrangeres de fleste onsdage og finder sted i forbindelse med børne-ungeholdets undervisning. Forældre er velkomne til at overvære deres børns prøveskydning.

For børn og unge med særlige udfordringer eller handicap skal forældre informere klubben herom forud for prøveskydningen, så der evt. kan tages hensyn hertil.

Prøveskydning for voksne finder sted ca. 1. gang per måned. Prøveskydning for voksne finder som udgangspunkt sted på lørdag formiddage og varer 1 time.


Bemærk, at vi ikke afholder fælles prøveskydning for forældre og børn/unge ligesom det ikke er muligt for forældre og børn at træne på samme hold

Frederiksberg Bueskydning kan ikke hjælpe med prøveskydning til enkeltstående begivenheder så som polterabend, andre private arrangementer og firmaarrangementer. 


Før du anmoder om tid til prøveskydning bedes du sikre dig, at klubbens formål, træningsform og træningstider passer dig. 

Når du anmoder om tid til prøveskydning, beder vi dig sende lidt information om dig selv:


·       Alder 

·       Telefonnummer

·       E-mailadresse

·       Om du medbringer eget bueudstyr eller om du ønsker at låne foreningens  

·       Om du er højre- eller venstrehåndet

·       Erfaring med bueskydning

·       Evt. ønske om buetype

·       Evt. særlige forhold herunder psykiske og fysiske handicap

 

Vi vender hurtigst muligt tilbage med invitation til din prøveskydning.

Vi er en lille klub, der drives af få frivillige og vi henstiller derfor til, at du kun anmoder om tid til prøveskydning, hvis du er reelt interesseret i at afprøve om bueskydningen er en sport for dig.